Forlaget Indian Hawk

Ønsker du/I et foredrag af Jørgen Moranis

Bestilling af foredrag:

                                                                                                                                                                                      Hvis du/I ønsker et foredrag, så er jeg parat.                                             

 Afholdes foredraget i privat hjem er prisen 1000,-kr. uanset antal deltagere.   

Afholdes foredraget i et offentligt regi, forsamligshus, forening, skole, ol. er prisen 100,- kr. pr. deltager ved mindst 10 deltagere.                                                                                                           

Uden for Sjællands området tillægges der et beløb for kørsel, afhængig af kilometer og evt. brotakst.

Foredrag nr. 1:

Korncirkler, stjernefolk og pyramider

Har det noget med hinanden at gøre?

Foredraget handler om det resultat der kom ud af den research der ligger til grund for spændingsromanen, Nøglen til korncirklerne, da ideen til bogen kom i en meditation. 

Jørgen Moranis har været i Wiltshire, England og studeret korncirkler, og været i Visoko, Bosnien og mærket pyramidernes energier samt mediteret og fået beskeder ned fra stjernefolket fra Arcturus . Han fortæller levende med billeder på Power Point på udførelsen af korncirklerne og konklusionen er, med beviser, at de ikke  er menneskeskabte.

Foredrag nr. 2:

Fra barnsben med åndelige oplevelser til et forfatterskab med spirituelle spændingsromaner.

Jørgen Moranis er oprindeligt uddannet filmtekniker og fotograf.  Han har siden barnsben haft spirituelle oplevelser. Kontakten til den åndelige verden var i mange år ufrivillig og forstyrrende, men Jørgen har lært at styre den og bruger i dag sine spirituelle evner til som clairvoyant at hjælpe andre og som inspirationskilde til et spændende forfatterskab.

Jørgen Moranis romaner er spirituel spænding i bedste Indiana Jones stil, fyldt af tempo, forhindringer og rejseeventyr.

Handlingen i Dragemønten udspiller sig udover i Danmark også i Kina, USA og Peru, mens Livs mission i Krystallen fra Atlantis både bringer hende på dykkerture til Florida og Bahamas og til pyramiderne i Cairo. Handlingen tager gang på gang en uventet drejning, og publikum får et spændende indblik i historie og åndsvidenskab.  

Den tredje bog Hopi-indianernes profeti er en spændende roman som handler meget om den grådighed der findes i verden i dag. Det både på den ene og den anden måde. Men den handler også om hvordan vi behandler den jord vi lever på, med de udfordringer som den teknologiske udvikling har givet os.           Hopifolkets profeti fortæller hvad der sker med os alle hvis ikke vi forstår at ændre vores adfærd over for naturen og kloden. 

Nøglen til korncirklerne er den fjerde bog i rækken og udkom den 3. juni 2018. (Jeg holder foredrag om dette emne. Se foredrag 1). 

Femte bog: Amuletten fra Illyrien. 

Sjette bog: Brevet til Jordens befolkning
moranis@indianhawk.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk