Forlaget Indian Hawk

Clairvoyance

Clairvoyance er et fransk ord som betyder klarsyn. For mig dækker ordet over klarsyn og klarhørelse. Det vil sige at jeg er i stand til at se og høre ting, som ikke er fysiske.

De sanser jeg bruger i clairvoyancen vil formidle de beskeder eller billeder/symboler som jeg får fra den åndelige verden.

Det er et godt arbejdsredskab som kan hjælpe dig med at komme videre i dit liv, hvis der er låst fast i et eller andet problem lige nu.

Clairvoyance er også et godt redskab til at belyse hvad der er årsag til handlemønstre og eventuelle blokeringer som forhimdre dig i at handle i bestemte situationer.

En behandling hos mig starter med en lille samtale omkring hvad problemet er, hvorefter jeg bruger mine clairvoyante evner til at komme bag om dit problem.

 

Jeg er egentlig uddannet filmtekniker og fotograf og har arbejdet som sådan det meste af sit liv. Ved siden af jobbet har brugt mine clairvoyante evner til af hjælpe mine medmennesker gennem mange år.

Allerede fra barnsben havde jeg spirituelle oplevelser. Nogle af disse spirituelle oplevelser der beskrives i Dragemønten, tager udgangspunkt i mine egne oplevelser. Det gælder både de væmmelige forudsigelser, i en tidlig alder, til de mere indsigtsmæssige, senere i livet.           (Se under menu: Ønsker du/I et foredrag.)