Forlaget Indian Hawk

ATLANTIS 7 TEMPLER.

Bagsidetekst:

Atlantis øverste åndelige leder, den meget afholdte og populære ærkelevitar, Melita, var pludselige gået over på den anden side. Var det en naturlig død eller lå der en forbrydelse bag?

I den Botniske Bugt mellem Sverige og Finland finder et dykkerhold et stjerneskib og finder ud af at det har ligget på havets bund i 14.000 år. Altså samtidig med Atlantis endeligt.

Liv Chandani får en besked fra sin åndelige guide, Remeniya om at stjerneskibet gemmer på en hemmelighed fra Atlantis...  

 


Billeder fra min udgivelses-reception den 2. april 2022

Anmeldelser

 

Endnu en dejlig og spændende bog fra din side kære Jørgen. Den er velskrevet og giver en  følelse af at den igen taler til mig og mine tidligere liv. Fik følelsen af at de 7 indsigter var en lille reminder til mig. (Fik undervejs tanken om at den kunne sidestilles med Den niende indsigt af James Redfield). Håber at der kommer flere bøger, hvor vi følger Liv, Christian og Maria Anthea.

1000 tak ❤ Hanne Stralendorff

 

Jeg har lige fået en bog med posten her til morgen fra forlaget  Indian Hawk, Atlantis 7 templer, skrevet af Jørgen Moranis.

Jeg er ikke en der læser bøger, jeg vil det egentlig rigtig gerne, hvis jeg endelig kommer i gang med en bog, og den bider fast, så er det gerne en bog der stammer fra den virkelige verden, og der er skrevet på en måde der tryllebinder eller er på en måde hvor du bliver enorm nysgerrig på hvordan det ender for personen.                          Denne bog er som sagt lige kommet i dag med posten, jeg har glædet mig til den, da jeg har kunnet mærke at den er noget særlig og der er et budskab til mig. Ja det lyder skørt i nogens øre, men min fornemmelse er rigtig.              Jeg er gået i gang med at læse og har ikke kunnet slippe den igen, er nu ved 3 kapitel, sammen med en god kop kaffe...   Jeg bliver nødt til at ligge den til side, da jeg skal ud at lufte min lille hund, Lilli.                                                   Uuuuu jeg glæder mig til at komme hjem og fortsætte, det er længe siden jeg har haft det på den måde med en bog, men det er der en grund til ???Tak Jørgen Moranis for at jeg har fået muligheden for at læse din fantastiske bog om ATLANTIS..

Love it so much. Tina Rømer
moranis@indianhawk.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk