Forlaget Indian Hawk

Brevet til Jordens befolkning

William O`Kelly blev i 1798 taget som fange i London og sejlet til New South Wales i Australien. Her møder han Lauren Brown og sammen på en tur ud i ødemarken bliver de pludselig stoppet af et overvældende og Guddommeligt lys. En engel står foran dem med et Brev i hånden. Brevet skal afleveres til Anangu-folket og opbevares i det skjulte, indtil Jordens befolkning er klar til at få energien fra Brevets indhold oplyst.

På en station syd for London bliver den clairvoyante Liv Chandani vidne til en frygtelig togulykke. Hun løber ud på skinnelegemet og hjælper en mørk mand. ”Tag Brevet i min inderlomme, det er vigtigt,” hviskede den døende. Liv modtager det mystiske og symbolskrevne Brev og en fuldstændig fantastisk energi strømmer samtidig gennem hende. Hun modtager samtidig en besked om at bringe Brevet til British Museum. Herefter begynder en jagt på at forhindre Brevet i at falde i de forkerte hænder.

Anmeldelse: Jeg er vild med Brevet til Jordens befolkning, for den viderefører den tråd fra de andre bøger, ved at have stor forståelse og indlevelse med de oprindelige folk, her Anangu. Oven i det så har jeg altid været meget fascineret af deres måde at leve/overleve på, da jeg mærker at det at være jæger/samler er en stor del af mig. Du skriver rigtig godt og levende og dine bøger er rigtig svære at slippe, du nærmest tryllebinder læseren. De smukke energier du beskriver i denne bog, ja i dem alle de nærmest springer ud af siderne og favner en. Jeg venter i længsel på næste bog i serien, der jo må handle om de power fulde krystalkranier, og ja hvem ved, Liv har jo snart været over hele verden, gad vide om hun også kommer et smut til Tibet…                                             Hanne Stralendorff                                                                                           
moranis@indianhawk.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk