Forlaget Indian Hawk

Hopi-indianernes profeti

Under en rejse til hopi-indianernes reservat i Arizona får den clairvoyante Liv Johannesen en besked, som må og skal udføres. En besked, som hopiernes profetisten har talt om i hundredvis af år. Men alvorlige forhindringer hjemme i Danmark udsætter hendes rejse. En verdensomspændende organisation vil  forhindre Liv, hendes ven Sergio Arcani og antropologen Christian Nørgaard i at udføre missionen. Mod alle odds rejser Liv og hendes venner alligevel ud på den skæbnesvangre tur, for at finde vejen til den indre Jord.

Nu også som lydbog, indtalt af Lea Wiese Gosvig

ANMELDELSER:

Hanne Bæk Jørgensen:

”Jørgen Moranis har gjort det igen. En fængslende og spændende bog med sans for detaljerne og i indførelsen i det spirituelle univers. Læseren kan forvente en spændingsroman der er meget svær at  lægge fra sig.”                                          

Pernille West-Nielsen:

Hopi-indianernes profeti er en spændende og spirituel roman med dragende fortællinger som bringer hele følelsesspektret i spil, og gør det vanskeligt at lægge bogen fra sig.

Du bliver ført på en fantastisk indsigtsfuld og spirituel rejse fra Danmark til hopi-indianerne i USA og videre til Indien og Tibet for at opleve en øget indsigt og forståelse, som er gemt i Jordens indre.

Bogen beskriver blandt andet det smukke i at være i tillid når vi  oplever livets udfordringer, at kunne erkende vores uvidenhed og at kunne give slip på det, der var, for at vokse med det som kommer. Sæt dig godt til rette og nyd denne spændingsroman med spirituel indsigt.     
moranis@indianhawk.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk