Forlaget Indian Hawk

Krystallen fra Atlantis

Bagsidetekst til bogen:

I Karnaktemplets storslåede kultur finder arkæologen Viktor Johannesen i 1919 en gammel armring i guld med en mystisk tekst indgraveret. Armringen gemmer på uanede energier, men det går først op for Viktor da han i et mørkt beduintelt sidder over for en gammel kvinde, der pludselig forvandles til en åndelig guide, som blandt andet fortæller, at armringen skal gå i arv.

I 2011 får den clairvoyante Liv Johannesen en besked, fra sin guide som vil påvirke hele jordens befolkning. Denne besked kan hun ikke overhøre. Armringen skal føres sammen med Krystallen fra Atlantis. Liv bliver presset fra mange sider i hendes omgangskreds og må alliere sig med sin ven for at få de opsigtsvækkende beskeder ført ud i livet. En åndeløs spænding med store, dybe indsigter præger hele forløbet gennem bogen.

Nu også som lydbog, indtalt af Lea Wiese Gosvig

 

Boganmeldelser:

Margit Margrethe Kyndal

Specialist Klinisk sexolog & psykoterapeut & spirende forfatter

En helt fantastisk spændende bog ”Krystallen fra Atlantis” hvor forfatter Jørgen Moranis tager os med på rejser, der fører os ind i dybe indsigter, arkæologi, sarkofagkammer og beduinlejrer. En armring med stor energi som er fundet i Egypten og Krystallen fra Atlantis skal føres sammen af clairvoyante Liv. Hun får hjælp af hendes ven Sergio. Remeniya er den åndelig guid, som hjælper i begge fortællinger. Udover historie, spænding, grådighed og drama så handler bogen også om forelskelse, kærlighed og seksualitet.

Det åndelige i bogen er fascinerende og føles meget autentisk beskrevet, hvor læserne også kommer med på en spændende dykker oplevelse med pyramiden under havet. Bogen giver indblik i, at der er mere mellem himmel og jord end der kan måles og vejes, da åndelig guidning betyder, at ånden lever videre efter døden.  Derfor må Liv stole på de beskeder hun får fra guiden, og føre dem ud til folket.

Bogen bidrager med meget til mennesker her på Jorden. Man bliver greben lige fra start til slut, og jeg kan varmt anbefale andre at læse den. Både dem som er spirituelle og dem, som er nysgerrige på, at undersøge noget mere om det åndelige, og hvordan vi kan bede om hjælp fra den åndelige verden i mens vi er her nede på jorden.

Birgitte Læssøe Barfoed:

Hej. Jeg er ved at læse "Krystallen fra Atlantis". Har læst ca. 200 sider.

Den er den bedste bog, jeg længe har læst. Og jeg læser meget. Da jeg startede, tænkte jeg: Den er da let læst ! Det er den bare ikke! Jeg læser den i små bidder, da den sætter så fantastisk mange ting i gang inden i mig og jeg danner mængder af billeder inde i mit hoved. Den giver mig spændende drømme og jeg tænker på den i dagligdagen. Har anbefalet den til andre læsere.

Melissa Eliane Pedersen:

Det var skønt at finde disse to bøger, Dragemønten og Krystallen fra Atlantis!
De er skrevet så godt, og så spændende at man ikke kan lægge bøgerne fra sig. Hovedpersonerne er også godt beskrevet, så man ser det hele udspille sig. Meget levende skrevet!
Og så er der samtidig godt med information om den nye tid på jorden og de forandringer vi oplever i dag.
Tak for godt læsestof! Jeg glæder mig til den næste bog fra Jørgen Moranis.
moranis@indianhawk.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk