Forlaget Indian Hawk

Dragemønten

Bagsidetekst til bogen:

Arkæologen Viktor Johannesen finder i 1906, under udgravning i Gobiørkenen, en mønt. Denne mønt er meget speciel og han efterstræbes på livet af personer, som vil have fat i mønten og han jagtes af folk, som han mente var hans venner. Viktor søger tilflugt i et buddhistisk kloster. 

Ved årtusindskiftet arver den clairvoyante Liv Johannesen mønten efter sin far og slægten før ham. Hun er den udvalgte, der skal fører mønten sammen med et skrin i Peru, når tiden er inde. I Peru findes et stykke pergament, som fortæller om legenden og det afleveres til Den Katolske Kirke. Nu går en hæsblæsende jagt ind på, at få forhindret at legenden føres ud i livet. 

Nu også som lydbog indtalt af Jørgen Moranis

ANMELDELSER:

Gitte Skov, Skolebibliotekar:

”Denne bog er intet mindre end et mesterværk! Den er fængslende fra første side, fyldt med spænding og indfølende beskrivelser. Læseren bliver bekendt med gammel visdom fra hedengangne riger i menneskehedens historie. Visdom, som vi nu er modne til at bruge igen. Den kan læses og forstås på mange planer og vil interessere både unge og voksne. En sand perle!

Peder Skytte, Forfatter, Kunstner og musiker:

Dragemønten er en spændende og medrivende fortælling. Den er fyldt med nænsomme beskrivelser af en moderne families livskampe. Forfatteren er i stand til at give personernes til tider kaotiske vilkår, med overgreb og skilsmisse, både indhold og mening. Spiritualiteten i hverdagen bliver synliggjort, så den på forunderlig vis tænder lys i vanskelige situationer. Det er en original historie, fortalt ukunstlet og ukompliceret.

Historien er samtidig et stort drama, der vedrører hele menneskeheden. Den bliver fortalt i en blanding af fantasy og hverdagsdrama.

Her er stor og god underholdning, skrevet af et sympatisk og velmenende menneske. Man er som læser revet med fra første til sidste side.

Melissa Eliane Pedersen:

Det var skønt at finde disse to bøger, Dragemønten og Krystallen fra Atlantis!
De er skrevet så godt, og så spændende at man ikke kan lægge bøgerne fra sig. Hovedpersonerne er også godt beskrevet, så man ser det hele udspille sig. Meget levende skrevet!
Og så er der samtidig godt med information om den nye tid på jorden og de forandringer vi oplever i dag.
Tak for godt læsestof! Jeg glæder mig til den næste bog fra Jørgen Moranis.


Udgivelses reception den 5. april 2014

Lidt billeder fra min reception i andledning af Dragemøntens udgivelse.
moranis@indianhawk.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk